DreamHost VPS en Dedicated Servers Hosting Services

Overweegt u het hosten van uw nieuwe website of blog met een betrouwbare web hosting bedrijf? DreamHost VPS, Dreampress 2 en de DreamHost Dedicated Servers hostingservices kunnen uw site de veiligheid, snelheid en gemak bieden die het verdient. Het soort bedrijf dat uw website hosts heeft een manier om te bepalen hoe ver uw site in staat is om te concurreren met de grote foto’s en hoeveel verkeer en geld je krijgt op de lange termijn. Met DreamHost, uw site is zeker om gunstig te concurreren met de grote foto’s op het internet.

DreamHost, gevestigd in Brea, Californië, werd opgericht door Josh Jones, Sage Weil, Dallas Bethune en Michael Rodriguez. Het bedrijf werd gelanceerd in 1996 en is sindsdien een zeer goede en betrouwbare webhostingserviceprovider voor ontwikkelaars en ondernemers gebleven. Met drie datacenters in het centrum van LA, Ashburn (Virginia) en Irvine (Californië) in de Verenigde Staten van Amerika, en met een cloud computing platform, de kwestie van snelheid en gegevensbeveiliging effectief worden behandeld.

Dit bedrijf heeft in het verleden te kampen gehad met een aantal belangrijke problemen. Een van deze problemen was de server downtime van 2006 die het gevolg was van twee uitval in hun datacenters, en de tweede was het hacken van hun site in 2007, die resulteerde in ongeveer 700 websites accounts en FTP-accounts die behoren tot ongeveer 3500 sites worden gecompromitteerd.

DreamHost lijkt echter het verleden stevig achter zich te hebben gelaten en biedt nu kwaliteit, ononderbroken diensten aan hun klanten. Ze hebben voor het tweede jaar op rij de PC Mag’s Best Web Hosting Service gewonnen. Ze hosten sinds 1997 meer dan 1.500.000 websites.

Vragen die u uw webhost moet stellen voordat u zich aanmeldt!

Dus, u bent op zoek naar een website of zo beu met uw huidige webhost dat u staat te popelen om uw site elders over te dragen? U bent misschien niet eens op de hoogte van uw huidige hostkwetsbaarheden in een branche waar elke week nieuws is over een host die om de een of andere reden naar beneden gaat.

Uw eerste probleem is het verkleinen van de duizenden keuzes tot een paar die u verder onderzoeken. Zoek vrienden of medewerkers die een website hebben en vraag om hun advies. Bezoek een van de vele forums over hosting, vraag de leden om advies of zoek discussies van degenen die hebben gevraagd voordat je.

Zodra u een paar gastheren hebt gevonden om onderzoek te doen, zullen de tien onderstaande vragen u een lange weg in de richting van het maken van een weloverwogen beslissing. U in staat zijn om veel van de antwoorden op deze vragen op de websites van de host te vinden, maar voel je altijd vrij om de gastheer te bellen en hen te ondervragen over hun activiteiten. De kwaliteit van de antwoorden en de mate van professionaliteit die je krijgt van een haalbare gastheer vaak overdrachten naar het type van de ondersteuning die u krijgt als je eenmaal een klant. Zonder verder oponthoud, de tien vragen om uw webhost te vragen:

De tijd dat een host in het bedrijfsleven is geweest, kan worden gerelateerd aan hun vermogen om een betrouwbaar kwaliteitsproduct te leveren. Als uw host zijn klanten tevreden kan stellen, zullen deze klanten waarschijnlijk bij de service van de host blijven. Blijf daarom in het bedrijfsleven. er zijn, natuurlijk, situaties waarin dit niet van toepassing is of wordt een beetje wazig. Wees positief om ook te informeren over de vraag of een gastheer onlangs betrokken is geweest bij een fusie, wat ooit een algemeen bekende merknaam was, heeft overgenomen of een gebruikt merk heeft gelanceerd. Als een van deze van toepassing is, dan dieper ingaan op het verhaal achter wat er is gebeurd en bepalen of de kwaliteit middelen zijn nog steeds met het bedrijf.

Web Hosting – Een gids voor beginners

Dus je bent op zoek om te leren over web hosting en wat het te bieden heeft of je misschien niet veel weten over web hosting? Het is geen schande om deze informatie niet te kennen. Iedereen moet op een gegeven moment bij het begin beginnen. Op die nota, laten we beginnen te leren over web hosting.

Web hosting is de zakelijke praktijk van het verstrekken van ruimte en bandbreedte op een high-powered computer server die is aangesloten op het internet op zeer hoge snelheden. Hostingbedrijven onderhouden grote netwerken van krachtige webservercomputers op een fysieke locatie die bekend staat als een datacenter. Deze computerservers zijn verbonden met een zeer snelle en over het algemeen redundante internetverbinding. De datacenters hebben primaire en back-up stroom, een snelle verbinding met het internet, en een security monitoring personeel.

De webhostingbedrijven bieden een deel van schijfruimte en beschikbare bandbreedte aan een klant voor een maandelijks bedrag. Zodra de klant is aangemeld, kunnen ze bestanden uploaden naar hun persoonlijke ruimte op de webserver en de informatie is dan zichtbaar voor iedereen die geïnteresseerd is op het internet. De maandelijkse vergoeding van het web hosting bedrijf kosten zijn veel minder dan wat het zou kosten om een server uit uw eigen huis of datacenter draaien. Dit is de reden waarom deze bedrijven bestaan. Zij zorgen voor alle hardware, software en andere technische behoeften voor u.

Shared web hosting is de meest populaire vorm van hosting. Shared hosting is een deel van de schijfruimte en bandbreedte die u door het webhostingbedrijf op een krachtige server krijgt. Er zijn vele andere websites gehost op deze server, en het hostingbedrijf zal waarschijnlijk een flink aantal van deze servers in een groot datacenter hebben. De bronnen van de server worden gedeeld door evenveel andere websites als aan die computer worden toegewezen.