Dus, u bent op zoek naar een website of zo beu met uw huidige webhost dat u staat te popelen om uw site elders over te dragen? U bent misschien niet eens op de hoogte van uw huidige hostkwetsbaarheden in een branche waar elke week nieuws is over een host die om de een of andere reden naar beneden gaat.

Uw eerste probleem is het verkleinen van de duizenden keuzes tot een paar die u verder onderzoeken. Zoek vrienden of medewerkers die een website hebben en vraag om hun advies. Bezoek een van de vele forums over hosting, vraag de leden om advies of zoek discussies van degenen die hebben gevraagd voordat je.

Zodra u een paar gastheren hebt gevonden om onderzoek te doen, zullen de tien onderstaande vragen u een lange weg in de richting van het maken van een weloverwogen beslissing. U in staat zijn om veel van de antwoorden op deze vragen op de websites van de host te vinden, maar voel je altijd vrij om de gastheer te bellen en hen te ondervragen over hun activiteiten. De kwaliteit van de antwoorden en de mate van professionaliteit die je krijgt van een haalbare gastheer vaak overdrachten naar het type van de ondersteuning die u krijgt als je eenmaal een klant. Zonder verder oponthoud, de tien vragen om uw webhost te vragen:

De tijd dat een host in het bedrijfsleven is geweest, kan worden gerelateerd aan hun vermogen om een betrouwbaar kwaliteitsproduct te leveren. Als uw host zijn klanten tevreden kan stellen, zullen deze klanten waarschijnlijk bij de service van de host blijven. Blijf daarom in het bedrijfsleven. er zijn, natuurlijk, situaties waarin dit niet van toepassing is of wordt een beetje wazig. Wees positief om ook te informeren over de vraag of een gastheer onlangs betrokken is geweest bij een fusie, wat ooit een algemeen bekende merknaam was, heeft overgenomen of een gebruikt merk heeft gelanceerd. Als een van deze van toepassing is, dan dieper ingaan op het verhaal achter wat er is gebeurd en bepalen of de kwaliteit middelen zijn nog steeds met het bedrijf.