Overweegt u het hosten van uw nieuwe website of blog met een betrouwbare web hosting bedrijf? DreamHost VPS, Dreampress 2 en de DreamHost Dedicated Servers hostingservices kunnen uw site de veiligheid, snelheid en gemak bieden die het verdient. Het soort bedrijf dat uw website hosts heeft een manier om te bepalen hoe ver uw site in staat is om te concurreren met de grote foto’s en hoeveel verkeer en geld je krijgt op de lange termijn. Met DreamHost, uw site is zeker om gunstig te concurreren met de grote foto’s op het internet.

DreamHost, gevestigd in Brea, Californië, werd opgericht door Josh Jones, Sage Weil, Dallas Bethune en Michael Rodriguez. Het bedrijf werd gelanceerd in 1996 en is sindsdien een zeer goede en betrouwbare webhostingserviceprovider voor ontwikkelaars en ondernemers gebleven. Met drie datacenters in het centrum van LA, Ashburn (Virginia) en Irvine (Californië) in de Verenigde Staten van Amerika, en met een cloud computing platform, de kwestie van snelheid en gegevensbeveiliging effectief worden behandeld.

Dit bedrijf heeft in het verleden te kampen gehad met een aantal belangrijke problemen. Een van deze problemen was de server downtime van 2006 die het gevolg was van twee uitval in hun datacenters, en de tweede was het hacken van hun site in 2007, die resulteerde in ongeveer 700 websites accounts en FTP-accounts die behoren tot ongeveer 3500 sites worden gecompromitteerd.

DreamHost lijkt echter het verleden stevig achter zich te hebben gelaten en biedt nu kwaliteit, ononderbroken diensten aan hun klanten. Ze hebben voor het tweede jaar op rij de PC Mag’s Best Web Hosting Service gewonnen. Ze hosten sinds 1997 meer dan 1.500.000 websites.