OVER ONS

Dus u bent op zoek naar het bouwen van een website of bent u zo zat van uw huidige webhost dat u uw site graag ergens anders heen wilt verplaatsen? Je bent je misschien niet eens bewust van de kwetsbaarheden van je huidige hosts in een branche waar er elke week nieuws is dat een host om de een of andere reden uitvalt.

Uw eerste probleem is het terugbrengen van de duizenden keuzes tot enkele die u verder kunt onderzoeken. Zoek vrienden of relaties die een website hebben en vraag hen om advies. Bezoek een van de vele forums over hosting, vraag de leden om advies of zoek threads van degenen die je al eerder hebben gevraagd.

Als u eenmaal een paar gastheren heeft gevonden om te onderzoeken, zullen de tien onderstaande vragen u een heel eind helpen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Wellicht vindt u veel van de antwoorden op deze vragen op de websites van de hosts, maar aarzel niet om de host te bellen en hem te ondervragen over zijn activiteiten. De kwaliteit van de antwoorden en de mate van professionaliteit die u van een haalbare host krijgt, worden vaak overgedragen naar het soort ondersteuning dat u krijgt zodra u klant wordt.